Cultuursmakers Holsbeek-Leuven

Cultuursmakers is een Vlaamse, toonaangevende vereniging met een eigentijdse kijk op cultuur.

Adres en contact

Wilselsesteenweg 263 bus 5, 3010 Kessel-lo

Over deze vereniging

Cultuursmakers vindt dat cultuur een ware beleving moet zijn en onze vereniging zorgt in en buiten Vlaanderen voor een bruisend cultuurleven dat toegankelijk is voor iedereen. Cultuursmakers-activiteiten zijn prettig, open en actief en je beleeft ze met anderen in groep of samen met je familie. Je vindt ongetwijfeld iets op jouw maat in het gevarieerde aanbod!

Om je eigen cultuur of zelfs die van anderen te ontdekken, hoef je helemaal niet ver te gaan. Ook dichtbij kan je verrassend veel ontdekken en beleven. Overal in Vlaanderen vormen hechte teams van vrijwilligers de basis van Cultuursmakers, ondermeer in Holsbeek en groot-Leuven.
Wij zijn het die met veel enthousiasme cultuur dicht bij jou brengen, ook in jouw buurt.

Wens je meer informatie over de activiteiten van Cultuursmakers Holsbeek-Leuven ? Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten? Neem een kijkje op de website van Cultuursmakers